pusat internet 1 malaysia

salam 1 malaysia! todia ! todia ! arini ofis guwa sudah menjadi tranformers mengalami transfomasi.. signboard asal ofis tempat kerje guwa...

Pusat Jalurlebar Komuniti (PJK)
atau
Community Broadband Center (CBC)




harini telah bertukarrrr menjadi....



 Tadaaaaa ! Pusat Internet 1 Malaysia



Guwa paksa ofismate guwa (Cik Ida) yang kini telah bertukar status menjadi Puan Ida.
Inai merah lagi tu.. huhu
Guwa pakse jugak jadi model sat..

Lawa tu lawa gak kot signboard baru nih.. tapi.... hurmmmm




28 comments:

  1. hahaha bagus pe ade tu

    npe sedih lak?

    inai auwww

    ReplyDelete
  2. tp tak boleh guna eh kak?

    ReplyDelete
  3. wahhhh... maju dah.. hihi

    ReplyDelete
  4. salam


    signboard PJK dah buang ke? mainan politik ke? hehe..

    tapi kena bayar mahal juga, kat tempat sayalah..hihi

    ReplyDelete
  5. hikhik comel gitu!
    1 mesia!!

    ReplyDelete
  6. wow begitu hebat transformasi 1 Malaysia! ngehehehe

    ReplyDelete
  7. tak pasal kena paksa jadi model

    ReplyDelete
  8. Waah.. Signboard baru, semangat baru dan model baru... ;D



    Ringkas tapi tetap cantik la kan..

    ReplyDelete
  9. smart je signboard tu :)

    nape cik ana tak jd model je? hihi

    ReplyDelete
  10. ohsem ! ade pusat internet lg . hihi

    ReplyDelete
  11. waaaa...semoga trus-trusan memajukan pusat ni :)

    ReplyDelete
  12. patot cik ana lah yg pegang PJK tu. mesti cun lebih. :D

    ReplyDelete
  13. mcm kecewa je dpt signboard baru ck ana ni... hehe...

    xtau nak ckp apa... hehe...

    "keep smiling"
    ^_^

    -Wan Niahix-

    ReplyDelete
  14. kenapa tukar eh kak ana? kena pegi usya nih..hehe

    ReplyDelete
  15. salam,
    keje kat pusat internet 1 malaysia ke
    nak tanya pasal cbc ni boleh...

    saya drop email kat sini
    hanimkadmi@gmail.com

    // kalau ada fb boleh saya add

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam alik.. yup saya bekerje di Pusat Internet 1 Malaysia..
      ade ape2 yg boleh sy bantu ke ye ?

      Delete
    2. Camana kalau berminat utk bukak pusat internet 1malaysia ni?

      Delete
    3. Camana kalau berminat utk bukak pusat internet 1malaysia ni?

      Delete
    4. Salam Zul.. errr kalo berminat nak bukak sendiri?
      saya pon x pasti camne caranya. mungkin Incik Zul
      boleh try rujuk pada laman web www.skmm.gov.my

      mungkin di situ ada yang dpt membantu Incik Zul :)

      Delete
  16. BUKAN ORG KATA NI FREE KE? ke kena bayo gak ehh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. err kat Felda ni takde free lah.
      ade charge utk MEMBERS & NON MEMBERS.
      kalo dah jd members hanya byr 50 sen
      je utk 1 jam internet =D

      Delete
  17. Salam 1 malaysia tuan blog.
    saye dari sarawak keje sbgai pnolong pgurus untuk pi1m ni. boleh x sye nak tnye tntang pusat ni. sbb sye nak tau cmne mule tu..baru masok keje nie hehe...ini email sy : hepmanutd@gmail.com . sori sy pmnat M.U hehe..kalau boleh email sy..byk bnda sy nak tnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam 1 Malaysia juga. slmt bekerja bersama Pi1M hehe. nti sy email awak :)

      Delete
    2. assalam...saya baru nak p temuduga jwtn ni....boleh bagi soalan ape yg diorang akan tnya....harap dapat membantu.....

      Delete
    3. wslm siti aishah.. inshaAllah sy cuba share apa boleh. if ada ape2 nak tanye, boleh email sy -- anaaziz13@gmail.com ye ;)

      Delete
  18. boleh saya hubungi encik? ada hal nak ditanya. sila hubungi saya di FB : En ArnV

    ReplyDelete

terime kaseh sudi baca pastu siap komen.
sayang ketat-ketat ! muahhhhsss hikss ;)