cari no gadis sangap 2011


*klik 1 kali untuk membesar*


amek kau tajuk 18sx gila.. diary kecil gua ni dah jadi tempat simpan nombor gadis sangap ke hape? makhluk yang search ni mesti kes tak bace entry gua SANGAP itu apakah dengan mahu kawen dengan segera... sangap ke? kan? kan? kan? hahaha macam² betol la.. gua dah la baru je activate kan gangster mood nih.. ade pulak yang sangap cari nombor gadis sangap kat sini.. berani sungguh mereka..ciss~


siap cari "ayat power untuk musuh" bagai... hadoi weh lu nak menuntut ilmu ape la sampai terbabas ke diary suci gua nih.. lu kena paham diary kecil gua ni suci murni.. semurni TOP *iklan sabun basuh baju


gua rasa kalo lu nak search nombor gadis sangap, lu boleh pilih kat list tepi tu.. gua dah tempek macam-macam LINK gadis² nakal + gadis² bucuk + daddy² gadis + mak² gadis pon hado.. pilih yo mano lu nak.. takyah susah
² ke fenin² ke nak picit nombor tepon.. terjah je blog dorang terus.. untung² dapat hadap wajah² comel mereka dengan pelbagai fesyen tudung mahupun shawlS.. dah tentu ada yang masih single dan boleh dijadikan peneman hidup =P




sangap tak nak tekan like?? =P

38 comments:

  1. Alamak tiba2 sangap nih! K la tidur dulu ye Cik Ana. ;D




    Kesian kat si pencari benda tu. Mesti hidup dia rasa kosong je kan.

    ReplyDelete
  2. hehehe, macam macam orang cari keywords kan :D
    tak per la kira masih bersempadan la perkataan yg diorang cari tu poon :D

    ReplyDelete
  3. fuhhh fuhhh. banyak jugak pulak tu.

    ReplyDelete
  4. hehe.. kadang bnda2 cmtu yg up kn trafik =D

    ReplyDelete
  5. sape lah yg mengade nak cari tuh.. haihhh

    ReplyDelete
  6. sesat agaknya orang tu . kekeke .

    ReplyDelete
  7. ...blog sy plak tmpat cari aksi romen dalam bas/wayang -____-'''''

    ReplyDelete
  8. hehehe..macam macam kan.
    mana nimbor tu?
    hahhaha

    ReplyDelete
  9. dia orang nikan memang suka cari bende2 pelik ni hehehe

    ReplyDelete
  10. hehe..mcm2 ada keywords tu ye.. ^_^

    ReplyDelete
  11. follower ana pun masih suci2 lg ni. hehe ^^

    ReplyDelete
  12. ahaksss..macam macam perangai

    ReplyDelete
  13. Sangap dalam erti makna yang nombor dua la Cik Ana. ;P

    ReplyDelete
  14. hahaha. mcm keywords yg org cari ni. dalam blog sy ada org cari keywords 'ringan-ringan aje'. terkejut jugak sbb bila msa saya tulia entry mcm tu.

    ReplyDelete
  15. oitx2 ape ni..ape ni...bhahaha

    budak2 bwh umur dilarang sangap!.....

    ReplyDelete
  16. haha bunyi sangap ni popular betul...

    ReplyDelete
  17. dah jadi blog pencarian 18sx plak. muahahaha.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  18. siapa la yg cari tu..kesunyian abis haha

    ReplyDelete
  19. hahaha...knfem yg mencari tu sangap sebenarnya.adoiyai

    ReplyDelete
  20. hahaa.
    tak abes2 pasal sangap lagi ke nih. hot betullah kan. ;P

    ReplyDelete
  21. meyh2 han bg no gadis sangap tu..aiyakk..

    ReplyDelete
  22. law pendamba buat entri sal keyword ni.hahhaahaa

    ReplyDelete
  23. sangap nak baca entri akan datang

    ReplyDelete
  24. ni mesti random search kat google haha

    ReplyDelete
  25. ala yg search tu pun memang sangap la tu...


    morning adik ana comell tewww

    ReplyDelete
  26. cane leh tersesat tu yek :)

    ReplyDelete
  27. yg pegi wat tajuk mcm tu sape suruh...tu la akibatnye kan.haha...

    ReplyDelete
  28. hahahahaha...ramai yg sanggap kot..kihkihkih..

    ReplyDelete
  29. @APAN: sebelum gua buat TAJUK ENTRY ni lagi dah ade org search la apan :P

    ReplyDelete
  30. kekekeke
    napelah deme yg SANGAP tu
    suke beno cri keyword SANGAP kat belog ana ni
    heeee

    ReplyDelete
  31. muahahahahaha! ayokkkkkkk :P

    ReplyDelete
  32. aiyooo apa org tu cari tu ish3x..

    ReplyDelete

terime kaseh sudi baca pastu siap komen.
sayang ketat-ketat ! muahhhhsss hikss ;)