font comel-comel



fuuhh banyak betul font free! suke3!! pasni boleh buang font yang tah hape2..carik yang kiut-kiut je simpan...pastu boleh bereksperimen dengan font pulak..hik3..
adela cik ana jumpe beberapa tempat yang banyak font kiut-kiut..antaranye :








ha ambik kau ana..cukup-cukupla tu 10...memang banyak lagi ade sebenarnye.tapi yang paling suke pun 10 ni je la.kan selalu memang ade TOP TEN je kan yang femes2..ha ok la tu kan seploh??? simpan leklok ye cik ana.nanti senang tak payah teraba-raba merata..huh *sigh*




[mode : bingit_pesawat]

19 comments:

  1. wahhhh suka suka...bookmark!! hehe

    ReplyDelete
  2. rossoneri : hihi sile2 jgn x bookmark ye..ngee~~

    ReplyDelete
  3. uit....hai.comel nye font die...
    like4..

    hai.salam knlan..i follow u..

    check out mine ya..:)

    ReplyDelete
  4. ♥ Ms Adryl ♥ : trime kaseh adryl ^^
    i'll visit u back dear ^^

    ReplyDelete
  5. cik yaya : comel mcm yaya ^^ hihi

    ReplyDelete
  6. daylachan : mcm tuannye gak kan?kan? hihi

    ReplyDelete
  7. iwan_dextrous : aah mmg taruk sikit je nih..ade lagi..hihi

    ReplyDelete
  8. kebetulan memang tengah cari font cute sekarang nih.huhui..loike3!! :)

    ReplyDelete
  9. nice nice... tak la susah sgt kami nak cari font .. kami ni buta it sikit..:p

    ReplyDelete
  10. orang comel je yang guna font comel

    ReplyDelete
  11. awak..font header awak ape ?? comel la..PLEASE JAWAB ! :D

    ReplyDelete
  12. awak2 font awak gune tuk blog awak ni nme ape?? jenuh cari x jumpa pleaseee

    ReplyDelete
  13. @Hafizah Zainal Abidin: untuk hedar tu cik ana gune 2 jenis font :

    1-diary kecilku : font Porkys
    2-bukan sekadar catatan : font udamojial

    ReplyDelete
  14. @Sheda ucu: same gak setakat ni jwpnnye : untuk header tu cik ana gune 2 jenis font :


    1-diary kecilku : font Porkys
    2-bukan sekadar catatan : font udamojial =P

    ReplyDelete
  15. cmne nak dptkan font2 mcm 2 yek??

    ReplyDelete
  16. comey2 font dye...suka giler..hehe
    thank you share this link...
    sekali follow anda..!!

    ReplyDelete

terime kaseh sudi baca pastu siap komen.
sayang ketat-ketat ! muahhhhsss hikss ;)